hovedbilde_SO.png
 

Garcia Stavanger Øst
PLASSERT I BESTE ØSTRE BYDEL. DER ALT DET KREATIVE SKJER.

Garcia Stavanger Øst er et unikt alternativ for kresne ganer. Plassering sentralt i østre bydel, et stemningsfullt lokale og en meny som hyller klassikere fra Spania, Italia og Frankrike, skaper den perfekte rammen for en velsmakende matopplevelse. Varmt velkommen skal du være!


garcia_sharingiscaring_5.png

CHARING IS CARING eant konsept hos Garcia Stavanger Øst. Stemningen er varm, uformell og vennlig. All mat lages for hånd på kjøkkenet vårt, mens vår hyggelige betjening sørger for at du kan senke skuldrene, slippe tankene fri og bare nyte. Akkurat slik du fortjener. En meny som hyller klassikere fra Spania, Italia og Frankrike, skaper den perfekte rammen for en velsmakende matopplevelse.

Sharingmenyen vil variere, men måltidet som kan deles, inneholder alltid: Noen varmretter, flere kalde retter og noe søtt til dessert. Spekemat og ost vil alltid inngå i menyen.

595,-


garcia_velkommen_tekst_1.png
 
Garcia_69_galleri_DARK.png
 
garcia_meny_tekst1.png


 
Garcia_122_gallerı_dark.png
garcia_arrangementer_tekst.png

Hos Garcia skreddersyr vi spennende og sunne smaksopplevelser til både mindre grupper og store anledninger – og alt innimellom. Vi har alle fasiliteter og rettigheter, kreative menyer og et hyggelig personale som vekker smil og smaksløker uansett hva som skal markeres. VI kan også levere catering til alle typer selskaper og arrangementer.

Eventuelle allergier og matintoleranser tar vi selvsagt ta hensyn til.

Kontakt oss på 47 93 20 00 eller oest@garcia.no, så hjelper vi deg hele veien frem til et minneverdig arrangement.

 

 

FIRMA

BY GARCIA

PRIVAt

BY GARCIA

 
Garcia_35_galleri_DARK.png
garcia_forus_bestillbord_tekst1.png

Hos Garcia er du velkommen fra tidlig morgen til sen kveld. Vil du være 100 prosent sikker på at vi har plass til deg, kan du bruke våre online bookingtjeneste ved å klikke på knappen nedenfor. Vi har alltid plass til drop-in gjester!

Er dere et større selskap og/ eller ønsker å bestille etter kl.16.00 for samme dag, ber vi dere ringe oss på telefon 479 32 000.

Velkommen skal du være!

 
 
garcia_ost_fasade.png
garcia_kontaktoss_tekst.png

Adresse

Ryfylkegata 33
4014 Stavanger

 

Åpningstider

Mandag - stengt
Tirsdag - onsdag - 16 - 22
Torsdag - fredag - 16 - 24
Lørdag 14 - 24
Søndag 14 - 20

 

Parkering

Parkeringsanlegg i kjeller.

 

Kontakt

+47 47 93 20 00
oest@garcia.no